#Teleormanleaks. Cum îi cerea fiul lui Dragnea directorului Tel Drum bani de ulei de maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe emailuri publicate de jurnaliştii de la Rise Porject arată cum în anul 2010, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, îi cerea directorului Tel Drum să-i plătească facturile personale, pentru întreţinerea maşinii.

Potrivit documentelor intrate în posesia jurnaliştilor de la Rise Project, fiul lui Liviu Dragnea i-ar fi cerut în repetate rânduri directorului general Tel Drum, Petre Pitiş să îi plătească facturile personale.

„Am şi eu o datorie la un tip şi nu vreau să cer lui Liviu că mă ceartă, mă poţi ajuta să o achit? A făcut o factură cu ulei pentru maşini. Te rog frumos”, este un email trimis de Ştefan Dragnea lui Petre Pitiş în anul 2010. 

În acea perioadă, fiul liderului PSD ar fi investit circa 78.000 de euro în autoturimul său, Volkswagen Golf, transformându-l într-un bolid de 776 de cai putere. „Asta chiar e ultima. Am terminat tot la maşină”, este un email similar, trimis directorului Tel Drum în iarna lui 2010.

Fotografie Rise Project

teleorman

În luna august a acestui an, fiul lui Dragnea şi-a făcut cadou, chiar înainte de nuntă un BMW M760Li, cel mai scump şi accesorizat model de BMW Seria 7 ce poate ajunge la un preţ de aproape 200.000 de euro. În ceea ce priveşte caracteristicile acestui automobil, publicaţia Auto Bild notează că maşina atinge 100 km/h în doar 3,7 secunde, are un motor V12 de 6,6 litri, este dotată cu un sistem ce recunoaşte comezile prin gesturi prin tabloul său de comandă iar, printre dotările opţionale se numără şi un sistem Night Vision cu recunoaşterea pietonilor şi sistem de camere video 360.

Se pare că băiatul lui Liviu Dragnea are o pasiune specială pentru această marcă de automobile. După vacanţa de 1 Mai, liderul PSD s-a fotografiat la volanul unei maşini de lux care nu aparea în declaraţia sa de avere. Este vorba despre o maşină scumpă de aproximativ 130 de mii de euro, cumpărată în 2016 de Valentin. Liviu Dragnea a povestit că a cerut-o cu împrumut pentru a merge pe litoral, cu Irina, iubita sa, iar ulterior a aflat de la jurnalişti că maşina pe care a condus-o are Inspecţia Tehnică Periodică expirată.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite