Situaţie incredibilă în Gara de Nord: Un tren a plecat din staţie fără călători. Ce s-a întâmplat cu pasagerii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

O nouă situaţie revoltătoare a avut loc, joi, în cea mai mare gară a ţării. Un tren a plecat fără pasageri din Gara de Nord Bucureşti, din cauza unei erori, transmite ObservatorNews.

Concret, garnitura care pleca la Buzău fusese anunţată la linia 5, dar a fost garată de fapt la linia 8. Fără ca pasagerii să fie informaţi, trenul a plecat la ora stabilită, în timp ce oamenii care au cumpărat bilet au rămas pe peronul indicat de tabelele de afişaj.

Călătorii au aflat de eroare abia când au cerut explicaţii la biroul de informaţii. Drept compensaţie, pasagerii au primit bilete gratuite la următoarele curse cu destinaţia respectivă. Nu a fost singura greşeală însă. O eroare similară s-a întâmplat şi în cazul trenului cu destinaţia Sibiu. Acesta fusese anunţat pentru linia 14, dar a fost garat la linia 10. În acest caz, din fericire, pasagerii au fost informaţi la timp de greşeală.

Situaţiile extraordinare din Gara de Nord vin după ce, Magistrala Bucureşti - Constanţa a fost blocată, miercuri, când cinci vagoane ale unui tren de marfă au deraiat la intrarea în staţia Feteşti.

După traversarea rutelor deviate, trenurile şi-au continuat deplasarea către destinaţiile finale, cu întârzieri de aproximativ 3 ore.

Compania Naţionalăde Căi Ferate CFR SA anunţat, joi, că a fost redeschisă magistrala Bucureşti - Constanţa. Toate trenurile de călători spre şi dinspre litoral au circulat, începând cu ora 2.30, pe ruta directă. La Feteşti, unde vagoanele trenului au deraiat, traficul a fost redirecţionat pe un singur fir.

Citeşte şi: Magistrala Bucureşti-Constanţa a fost redeschisă. Toate trenurile de călători spre şi dinspre litoral circulă normal după ce un tren de marfă a deraiat

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite