Sediu PSD din Sectorul 6, atacat înainte de mitingul diaspora

Sediu PSD din Sectorul 6, atacat înainte de mitingul diaspora

Poliţiştii de la Secţia 21 din Capitală desfăşoară activităţi de cercetare la faţa locului şi investigaţii în vederea identificării şi  depistării făptuitorilor

Poliţia Capitalei a anunţat că au fost sesizaţi că sediul din Sectorul 6 al unui partid politic a fost spart, la faţa locului fiind efectuate cercetări pentru depistarea făptaşilor. Conform unor surse, este vorba de sediul PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Surse judiciare susţin că sediul atacat este cel al filialei PSD din Sectorul 6.

Ştirea iniţială

 "În urmă cu puţin timp am fost sesizaţi că la filiala  sector 6 a unui partid politic, personalul ce activează în sediu a constatat la sosire, în jurul orei 10.00 , că 3 geamuri ale locaţiei sunt sparte. Se desfăşoară activităţi de cercetare la faţa locului şi investigaţii în vederea identificării şi  depistării făptuitorilor.   
 Cercetările vor fi efectuate de Secţia 21 Poliţie în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere", transmite Poliţia Capitalei. 


  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările