Schimbări la Poliţia de Frontieră: noi şefi la inspectoratele din Timişoara, Oradea şi Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Rus, ministrul de Interne, a numit noi şefi ai Inspectoratelor Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Timişoara, Oradea şi Giurgiu, totodată avansând în grad un ofiţer din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi felicitând alţi trei poliţişti de la IPJ Dâmboviţa şi Vrancea.

"Prin Ordin al Ministrului Administraţiei şi Internelor, la propunerea inspectorului general al Poliţiei de Frontiera Române, în condiţiile legii, la conducerea Inspectoratelor Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Timişoara, Oradea şi Giurgiu au fost împuterniciţi să asigure continuitatea exercitării actului managerial, până la organizarea concursurilor de ocupare a funcţiilor, următorii ofiţeri:

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu: comisar şef de poliţie Georgescu Aurel – împuternicit şef de inspectorat teritorial. Până la data împuternicirii în funcţia de şef inspectorat, comisarul şef Georgescu a îndeplinit funcţia de ataşat de afaceri interne în Republica Bulgară; comisar şef de poliţie Ionete Mirel – împuternicit adjunct al şefului de inspectorat teritorial, care anterior îndeplinea funcţia de ofiţer specialist în cadrul Serviciului Control al IGPF.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara: comisar şef de poliţie Mirescu Ion - împuternicit şef de inspectorat teritorial. Până la data împuternicirii în funcţia de şef inspectorat; comisarul şef Mirescu Ion a îndeplinit funcţia de şef serviciu teritorial la STPF Mehedinţi.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea: comisar şef de poliţie Bondar Marin - împuternicit şef de inspectorat teritorial. Până la data împuternicirii în funcţia de şef inspectorat, comisarul şef Bondar Marin a îndeplinit funcţia de adjunct al şefului SPF Borş", se arată într-un comunicat.
Sursa citată precizează că măsurile au fost dispuse având în vedere vacantarea posturilor în urma eliberării din funcţiile de conducere, la cerere, a şefului Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, şefului Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, respectiv a şefului şi adjunctului şefului de inspectorat de la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Pe de ală parte, luni, la sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor, ministrul Ioan Rus a felicitat mai mulţi poliţişti care, prin activitatea desfăşurată, au contribuit la soluţionarea unor cazuri importante.

Astfel, pentru rezultatele obţinute în documentarea unei grupări specializate în traficul de heroină, prin Ordin al Ministrului Administraţiei şi Internelor, un ofiţer din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate - IGPR a fost avansat în gradul profesional următor.

Totodată, au fost felicitaţi un ofiţer de poliţie din cadrul IPJ Dâmboviţa a cărui activitate a condus la identificarea şi prinderea principalului suspect al unei infracţiuni de distrugere prin incendiere, precum şi doi agenţi de poliţie din cadrul IPJ Vrancea pentru activitatea desfăşurată în vederea identificării principalului suspect în cazul unei infracţiuni de omor comisă în municipiul Focşani. Cei trei poliţişti au fost recompensaţi cu mulţumiri prin dispoziţie de zi, conform normelor legale.

De asemenea, prin dispoziţii ale inspectorului general al Poliţiei Române, pentru activitatea desfăşurată în soluţionarea cazurilor menţionate, au fost recompensaţi cu felicitări şi mulţumiri scrise alţi 14 poliţişti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite