Scandal provocat de un pasager român la bordul unei curse Tarom

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pasagerul care a provocat scandal a fost imobilizat şi predat autorităţilor FOTO Adevărul
Pasagerul care a provocat scandal a fost imobilizat şi predat autorităţilor FOTO Adevărul

Un român pasager al unei curse Tarom pe ruta Bucureşti - Amsterdam a provocat scandal, membrii echipajului reuşind să-l imobileze doar cu ajutorul celorlalţi pasageri.

Incidentul s-a petrecut pe cursa RO 363, OTP-AMS, de miercuri, care a decolat la ora 15.20, potrivit unui comunicat Tarom, citat de Mediafax.

Unul din pasageri a început să strige, neinteligibil, către membrii echipajului şi ceilalţi pasageri, fiind avertizat, conform procedurii, de echipajul de cabină şi a comandantului aeronavei cu privire la posibilitatea de a solicita aterizarea de urgenţă pe un aeroport de pe rută.

Dupa această avertizare, pasagerul a dovedit o oarecare înţelegere a situaţiei însă după aterizare a devenit din nou violent fapt care a generat intervenţia spontană a câtorva pasageri pentru a-l calma. Aceştia l-au imobilizat în scaun, cu centura de siguranţă.

Comandantul aeronavei a solicitat asistenţa autorităţilor aeroportului Schipol, iar pasagerul a fost preluat de către acestea.
Zborul 363 a aterizat la timp pe aeroportul din Amsterdam iar zborul de întorcere AMS-OTP a avut o întârziere de 30 de minute.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite