Articol publicitar

Reduceri de până la 90% şi livrare gratuită pentru toţi cumpărătorii noi pe FashionDays.ro

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
fashiondays

Fashion Days, cea mai mare destinaţie de shopping online pe segmentul fashion din România şi Europa de Est, anunţă reduceri de până la 90% şi livrare gratuită în perioada 6-10 iunie 2014 pentru toţi cumpărătorii noi.

Campania face parte din proiectului de comunicare si educatie e-Romaneste, initiat de PayU Romania, care are ca scop cresterea increderii cumparatorilor in mediul online si eliminarea barierelor legate de cumpararea online.

Fashion Days isi propune prin aceasta campanie sa convinga cat mai multi utilizatori de internet din Romania care nu au cumparat inca produse online ca aceasta experienta de shopping este una facila, rapida si avantajoasa. Timp de 5 zile, in perioada 6-10 iunie, pe fashiondays.ro, acestia vor avea ocazia sa se convinga de beneficiile multiple ale comertului online: cumparaturi comode, preturi atractive, accesul la produse exclusive care nu se gasesc in magazinele traditionale si modalitati flexibile de plata, inclusiv cea in rate. In plus, pentru imbunatatirea experienţei de cumparare, Fashion Days va asigura tuturor clientilor noi livrare gratuita si o varietate larga de produse de la cele mai apreciate branduri de fashion cu discounturi de pana la 90%.

Doar 20% dintre romanii cu acces la internet, adica aproximativ 2,000,000 de utilizatori, au plasat cel putin o comanda online, un procent mult mai mic decat in tarile din vestul Europei. Motivele cele mai intalnite care ii impiedica pe utilizatori sa cumpere online sunt neincrederea in achizitia unui produs pe care nu il vad (38.9%), in plata cu cardul pe internet (33.3%) si in magazinele online (24.1%). (sursa Millward Brown Romania).

„Ne dorim sa contribuim alaturi de ceilalti mari jucatori din industrie la cresterea numarului de cumparatori in piaţa de e-commerce din Romania. Suntem convinsi ca experienta de shopping pe platforma noastra ii va ajuta pe noii cumparatori sa capete incredere si sa isi depaseasca temerile legate de cumparaturile online. Fashion Days pune la dispozitia cumparatorilor sai un sistem de plata sigur si securizat prin colaborarea cu cel mai mare de procesator autorizat de plati online din tara – PayU, are o politica de retur si de rambursare a platilor prietenoasa precum si un serviciu clienti gratuit si extrem de prompt.”, a declarat Camelia Ganga, Brand Manager Fashion Days.

Fashion Days este cea mai mare destinatie de shopping online din Romania si Europa de Est, parte a grupului Naspers. Prezent in Cehia, Bulgaria, Ungaria, Slovenia, Slovacia, Polonia si Romania, Fashion Days ofera zilnic celor peste 6 milioane de utilizatori 3000 de produse 100% originale de la branduri renumite la nivel internaţional cu discount-uri de pana la 70%. Fashion Days este primul retailer de fashion online din Romania care a oferit clientilor săi posibilitatea de a face cumparaturi direct de pe dispozitivul lor mobil prin aplicatia dedicata sistemului de operare iOS.

www.fashiondays.ro

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite