Procurorul general: Când vorbim de corupţia din Sănătate, apreciez că ea poate fi considerată că afectează siguranţa naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Scutea / FOTO Mediafax Foto
Gabriela Scutea / FOTO Mediafax Foto

Procurorul general al României, Gabriela Scutea, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Justiţiei referitor la activitatea şi rezultatele din sistemul judiciar. Scutea susţine că după decretarea stării de urgenţă România a traversat una dintre cele mai dificile perioade şi, implicit, la fel şi Ministerul Public.

Procurorul general consideră că instituţia pe care o reprezintă a dat dovadă de ”promptitudine”, că a avut ”reacţii rapide” şi le-a transmis procurorilor, mai ales celor tineri, că îi asigură de ”sprijin”.

Scutea a vorbit şi despre expunerea procurorilor şi despre asaltul asupra Justiţiei din ultimii ani şi a subliniat nevoia de ”reconstrucţie a Ministerului Public”.

”Atunci când vorbim despre corupţia din sistemul de sănătate, apreciez că ea poate fi considerată că afectează siguranţa naţională”, a declarat procurorul general care a invitat populaţia să dea dovadă de civism şi să nu tolereze „corupţia mică” pentru că aceasta face posibilă ”corupţia mare”, arată g4media.ro. Gabriela Scutea a mai făcut referire la infracţiunile de mediu, amintind de tăierea ilegală a pădurilor, şi la infracţiunile privind violenţa domestică. În final, procurorul general a mulţumit jurnaliştilor de investigaţii pentru că materialele de presă reprezintă ”o primă treaptă spre aflarea adevărului judiciar”.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite