Poliţistul pedofil a fost dat în judecată de fostul şef, care îi cere despăgubiri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poli'istul pedofil Eugen Stan FOTO Inquam Photos Octav Ganea
Poli'istul pedofil Eugen Stan FOTO Inquam Photos Octav Ganea

Poliţistul pedifil Eugen Stan a fost dat în judecată de fostul şef, comisarul şef Rene Emanuel Vornicu. Supărat că a fost suspendat în urma anchetei declanşate de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR),  Vornicu şi-a acţionat în instanţă fostul  subaltern cerând “obligarea la daune morale pentru repararea prejudiciului de imagine, atingeri aduse reputaţiei”.

Dosarul este judecat de magistraţii de la Judecătoria Sectorului 5. Reamintim că în raportul IGPR după controlul de la Poliţia Capitalei se arată că "urmare a concluziilor preliminare rezultate în urma verificărilor dispuse de şeful Poliţiei Române la Brigada Rutieră Bucureşti s-au dispus următoarele: 1.Eliberarea din funcţie a comisarului şef de poliţie Vornicu Emanuel Rene, şef Serviciu Supraveghere Rutieră Sectoarele 1,2,6 din cadrul Brigăzii Rutiere, până la clarificarea situaţiei de fapt; 2.Informarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea iniţierii unei analize privind modul de instrumentare a lucrărilor penale în care este cercetat cel în cauză, iar, în funcţie de rezultatul acesteia, dispunerea de măsuri legale; 3.Cercetarea disciplinară a şefilor de schimb privind modul de instruire la intrarea în serviciu a poliţiştilor rutieri, precum şi a psihologului unităţii cu privire la activitatea desfăşurată", a transmis Inspectoratul General al Poliţiei Române, la momentul respectiv.

Eugen Stan a fost arestat după ce a agresat sexual doi minori într-un lift al unui bloc din Drumul Taberei. Ulterior, acesta a fost trimis în judecată 18 agresiuni sexuale, fiind acuzate pentru mai multe fapte care până atunci aveau suspect necunoscut.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite