Poliţiştii din Harghita emit comunicate de presă în versuri: „I-a dat cu-o scândură în piept, Ca să-i arate că-i «deştept»”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Harghita au ales o metodă neobişnuită de a scrie buletinele de presă. Mai exact, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Harghita, agentul şef Gheorghe Filip, compune versuri pentru o mare parte din comunicatele de presă care prezintă activităţile colegilor săi.

N-am fost eu reflectorizant

În schimb, am fost odorizant

Cu ţuică, vin, şi-un pic de bere,

De-aceea mă întreb, şofere:

Nu m-ai văzut, dar sunt uimit,

Cum, oare, nu m-ai … mirosit?!”.

Aşa arată versurile compuse de Gheorghe Filip pentru a comunica reprezentanţilor media cum un pieton aflat sub influenţa alcoolului şi neechipat regulamentar a fost lovit de o maşină în timp ce traversa neregulamentar drumul european.

politia harghita

Agentul-şef al IPJ Harghita foloseşte versurile şi pentru a descrie un accident rutier produs de doi şoferi aflaţi sub influenţa alcoolului, care au fost identificaţi de poliţişti în localităţile Frumoasa şi Miercurea-Ciuc.

politist gheorghe filip

Unu-n Frumoasa, altu-n Ciuc,

Care de care mai năuc,

Ambii pricep: beţie, treci …

Inconştienţă, stai, pe veci!”.

Mai mult, iată cum arată un comunicat de presă emis pentru a prezenta fapta unui localnic din Lunca de Sus care este cercetat penal după ce şi-a lovit un vecin în piept cu o scândură.

I-a dat cu-o scândură în piept,

Ca să-i arate că-i «deştept»,

Însă, aflând că-i cercetat,

Abia acum s-a … «deşteptat»!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite