Poliţia Capitalei: Percheziţii în Bucureşti şi în judeţele învecinate într-un dosar de lipsire de libertate şi înşelăciune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Capitală fac, marţi, percheziţii în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Călăraşi, la persoane suspectate de lipsire de libertate şi înşelăciune.

Poliţiştii din Capitală fac, marţi, percheziţii în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Călăraşi, la persoane suspectate de lipsire de libertate şi înşelăciune.

„În această dimineaţă, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 pune în aplicare 5 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Călăraşi, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi înşelăciune”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că cercetările au fost declanşate din oficiu, în urma verificărilor efectuate într-o cauză de dispariţie, rezultând presupunerea rezonabilă că cinci persoane, 4 bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 34 şi 50 de ani, pretinzând că sunt cetăţeni străini, ar fi  înşelat persoana în cauză că îi vor construi o casă nouă, pretext sub care ar fi determinat-o să o cedeze pe cea care o deţinea.

„Din probatoriul administrat până la acest moment se desprinde concluzia ca şi alte două persoane ar fi fost înşelate în acelaşi mod. Persoanele identificate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului Investigaţii Criminale Sector 2”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Pe parcursul percheziţiilor a fost identificată şi ridicată în vederea continuării cercetarilor o armă de vânătoare deţinută ilegal.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite