Oprean se zbate să-şi recupereze ceasul primit cadou de la socrul său Nicolae Ceauşescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Oprean
Mircea Oprean

Procesul de restituire a bunurilor confiscate în martie 1990 de la fiica Elenei şi Nicolae Ceauşescu, Zoia Ceauşescu şi de la soţul acesteia Mircea Oprean a fost amânat pentru 21 octombrie 2011.  Avocatul lui Mircea Oprean, Haralambrie Voicilaş a cerut să poată lua act de întâmpinarea depusă de Parchetul instanţei supreme.


Cadou cu „o valoare sentimentală deosebită”

Voicilaş a declarat astăzi că acţiunea a fost recent introdusă, ca urmare a dorinţei clientului său de a recupera în special ceasul Eterna-Matic primit în dar de la socrul său, Nicolae Ceauşescu, cadou care, potrivit apărătorului, „are pentru el o valoare sentimentală deosebită”.
Voicilaş a subliniat că acesta a fost motivul pentru care Oprean s-a decis să ceară Parchetului instanţei supreme toate bunurile confiscate de procurori în urma percheziţiilor din1989. Este vorba despre bunuri care i-au aparţinut lui şi fostei soţii, printre care mai multe ţinute de vară, o haină de blană, costume şi ceasuri, printre care unul primit de la Nicolae Ceauşescu, a spus avocatul.

Ziarul Adevărul a relatat astăzi pe larg despre pretenţiile lui Mircea Oprean cu privire la o serie de bunuri personale confiscate în primăvara anului 1990.

Blana de leopard a Zoiei Ceauşescu, revendicată de soţ în instanţă

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite