Omul care a coordonat funeraliile regelui Mihai se ocupă şi de ceremorialul reînhumării Reginei Mamă Elena. Totul despre generalul Gelaledin Nezir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Generalul Gelaledin Nezir, omul care a stat în spatele funeraliilor Regelui Mihai, este cel care se ocupă şi de ceremorialul reînhumării Reginel Mamă Elena. În trecut, tot el s-a ocupat şi de funeraliilor Reginei Ana. Conform unor surse, a fost solicitat expres de Casa Regală pentru cunoştiinţele sale de protocol.

Este primul general turc al României şi a ocupat funcţii importante în Ministerul Afacerilor Interne,  la MapN sau în Ministerul Justiţiei. Gelaledin Nezir a absolvit Şcoala Militară de Ofiţeri Activi “Nicolae Bălcescu”, din Sibiu – Arma Infanterie, Facultatea de Istorie şi Ştiinţe Administrative a Universităţii Ovidius – Constanţa, fiind licenţiat în istorie, dar şi în managementul organizaţiei la Academia Forţelor Terestre din Sibiu, are un master în comunicare şi relaţii publice, dar şi unul în combaterea criminalităţii organizate, a absolvit Colegiul Naţional de Apărare şi Colegiul Naţional de Afaceri Interne. 

Imagine indisponibilă

Generalul Gelaledin Nezir la ceremoniile de înmormantare ale Regelui Mihai l

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite