O româncă din Austria a provocat intenţionat un accident prin care i-a ucis  pe copilul şi soţia amantului ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

O româncă de 37 de ani din Austria este cercetată pentru crimă după ce poliţia crede că ar fi autoarea unui accident de circulaţie în care au murit două persoane. Aparent, aceasta ar fi ucis intenţionat o femeie în vârstă de 43 de ani un copil de 5 ani. Anchetatorii au descoperit că cele două femei se ştiau, relatează krone.at.

Tragedia s-a petrecut sâmbătă seară, la ora 16:33, pe un drum liniştit, fără trafic şi cu limită de viteză de 30 km/ oră din Villach, oraş din Carintia. O maşină condusă cu viteză i-a lovit din plin pe femeia de 43 de ani şi pe fiul ei, de 5 ani. Echipajele medicale sosite la faţa locului nu au mai putut să-i salveze, potrivit Digi24. 

Maţina care a provocat accidentul a fost urmărită de poliţişti. Aceştia au descoperit-o la aproximativ 500 de metri de locul impactului, la marginea unei păduri. La volan nu era nimeni, însă au fost lăsate urme de sânge pe zăpadă care i-au condus pe poliţişti la românca de 37 de ani.

Poliţia a găsit-o pe femeie într-o stare critică, având tăieturi pe cere şi le-ar fi provocat singură. Ea va fi audiată când starea ei va fi mai bună.

Anchetatorii au pus cap la cap fiecare informaţie şi au ajuns la concluzia că cele două femei se ştiau, românca fiind amanta soţului femeii ucise. Se pare că bărbatul le părăsise pe amândouă. 

 „Nu putem confirma sau infirma în acest moment că femeile s-au întâlnit înainte de accident.  Dar legătura dintre ele a fost un motiv suficient pentru ca Biroul de Poliţie Criminală din Carintia să preia ancheta. Locul accidentului este acum considerat locul crimei şi se caută martori”, a spus Procurorul Markus Kitz, cel care conduce ancheta. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite