Moarte Canibalilor Români-mesajul trimis de Ambasada Rusiei la Chişinău

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
viata dupa moarte shutter

Moarte Canibalilor Români - acesta este mesajul cu care Liga Tineretului Rus a promovat împreună cu Ambasada Rusiei de la Chişinău un eveniment ce se doreşte a Sărbători Victoria regimului sovietic împotriva celui nazist.

Liga Tineretului Rus este una din entităţile teoretic apolitice sub care lucrează Rusia şi ambasada Rusiei de la Chişinău. Cele două au decis împreună să dezonoreze PMAN din Chişinău, acolo unde românii basarabeni s-au strâns cu milioanele pentru a cere dezlipirea de Uniunea Sovietică în vederea Unirii cu România.

Pe 9 mai va avea loc un concert pentru a sărbători Victoria Regimului Sovietic împotriva celui Nazist şi care a însemnat practic ocuparea de către Rusia a mai bine de jumătate de Europa.

Victoria a fost doar pentru Rusia, care a înlăturat un regim de ocupaţie cu unul şi mai dur.

Pentru a promova evenimentele s-au făcut afişe şi bannere pe care scria mare şi clar în Limba Rusă :  Moarte Canibalilor Români. Ambasada Rusiei a considerat că mesajul este încă actual şi atunci nu a ezitat să se promoveze prin intermediul său.

Pe fondul intensificării acţiunilor unioniste de la Chişinău, acolo unde tinerii nu văd altă cale decât Unirea cu România, Rusia trimite mesaje indirecte prin intermediul Transnistriei şi acum iată că trimite şi mesaje directe către românii basarabeni.

Rog pe toţi românii să se gândească încă o dată unde i-am lăsat pe fraţii noştri şi îi invit să se alăture campaniei de strângere de semnături: ADUCEM BASARABIA ACASĂ.

Ocupaţia trebuie să se oprească, iar Europa să ia atitudine deoarece peste 300 000 de cetăţeni europeni sunt ţinta directă a acestui mesaj.

Îl felicit pe primarul general al Municipiului Chişinău că a ieşit public pentru a sancţiona acest lucru şi a cerut întocmirea de dosar penal pentru organizatorii evenimentului.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite