Miting în Piaţa Victoriei pentru susţinerea procurorului general al României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miting în Piaţa Victoriei, vineri seară, pentru susţinerea procurorului general Augustin Lazăr, după ce, recent, ministrul Justiţiei a anunţat că a demarat evaluarea şefului procurorilor.

Evenimentul, iniţiat pe Facebook şi intitulat „Susţin Augustin Lazăr - Meeting Paşnic“, are ca preambul o declaraţie recentă a lui Lazăr: „Adevarul este valoarea cea mai de pret. Adevarul nu trebuie sa supere pe nimeni. Adevarul este riguros, este concret, este neinterpretabil. Adevarul este unul singur!“. 

„Voi merge in Piata Victoriei din Bucuresti, intr-un gest de sustinere pentru Procurorul General al Romaniei, dl. Augustin Lazar, pentru mine un model de profesionalism, onestitate, curaj, verticalitate. Vino si tu daca simti la fel“, este mesajul lui Marian Roşca, cel care a creat evenimentul.

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat că se simte onorat de faptul că pe reţelele de socializare a fost anunţat un miting de susţinere pentru el, în condiţiile în care ministrul Tudorel Toader îi evaluează activitatea.

”Eu vă pot spune doar atât. Procurorul general reprezintă Ministerul Public. Ministerul Public este instituţia care apără ordinea de drept în România. Ordinea de drept românească este cu tradiţie (...). Dacă veţi avea curiozitatea să vă uitaţi pe site-ul Ministerului Public şi pe Facebook-ul Ministerului Public veţi vedea că ordinea noastră de drept europeană merită să fie apărată. Şi aceasta este chiar misiunea Ministerului Public. Ne simţim onoraţi. Vă mulţumesc mult”, a răspuns Augustin Lazăr.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite