Meteo: Plouă în aproape toată ţara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Depresiunea nord-atlantică, în extindere continuă, ocupă nord-vestul continentului. În acelaşi timp, în nordul Câmpiei Ruse, presiunea se menţine ridicată, iar în vestul Europei Centrale va creşte uşor.

Numai că, în nordul Mării Negre, ciclonul zilelor trecute se va reactiva. La noi, presiunea este la valori uşor mai scăzute decât mediile multianuale şi relativ uniform distribuită. Astfel, vremea se va menţine în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări accentuate şi, îndeosebi în cursul zilei, va ploua pe arii relativ extinse în cea mai mare parte a ţării, exceptând sud-vestul, unde ploile vor fi pe arii mai restrânse. În estul ţării şi la munte, cantităţile de apă vor depăşi, izolat, 20 de litri pe metru pătrat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 31 de grade.

Mâine

Vremea se va menţine în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări accentuate în cursul zilei, îndeosebi în nordul şi centrul ţării. Noaptea, mai ales la munte, se vor semnala ploi în averse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 31 de grade.

Poimâine

Vremea continuă să fie instabilă. Cerul va prezenta temporar înnorări accentuate şi, mai ales în nord-vestul ţării, la deal şi la munte, va ploua pe arii extinse, mai ales cu caracter de aversă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 32 de grade.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite