Inspector şcolar, acuzat că a furat banii copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

nspectorul şcolar băcăuan Dumitru Ficuţă este acuzat de părinţii unor copii participanţi la Festivalul-concurs "Micul prinţ", desfăşurat în iunie 2005, că şi-a însuşit banii

nspectorul şcolar băcăuan Dumitru Ficuţă este acuzat de părinţii unor copii participanţi la Festivalul-concurs "Micul prinţ", desfăşurat în iunie 2005, că şi-a însuşit banii destinaţi premierii laureaţilor. Bugetul manifestării, gestionat de Ficuţă, a fost de 180 milioane de lei vechi, din care 30 de milioane erau puşi la dispoziţia organizatorilor de către Consiliul Local Bacău, pentru recompensarea primilor trei clasaţi la cele trei categorii de vârstă deschise participanţilor între 6 şi 14 ani. Pe statul de plată emis de primăria băcăuană apar 18 semnături ale laureaţilor care certifică înmânarea banilor. Numai că niciunul dintre aceşti laureaţi nu a încasat banii meritaţi, iar semnăturile de pe act au fost scrise de aceeaşi mână.
Recunoscând că făcut o ilegalitate, dar justificând-o prin faptul că "aşa a fost şi la celelalte ediţii", Ficuţă promite ca va îndrepta lucrurile în câteva zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite