UPDATE Incendiul de la un depozit de uleiuri auto din Capitală a fost stins. Nu au existat victime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu a izbucnit, marţi dimineaţă, la un depozit de uleiuri auto din sectorul 2 al Capitalei. Nu au existat victime, pompierii intervenind cu şase autospeciale şi cu un echipaj de descarcerare.

UPDATE Incendiul izbucnit, marţi dimineaţă, la un depozit de uleiuri auto din sectorul 2 al Capitalei, care a cuprins aproximativ 200 de metri pătraţi, fără a fi înregistrate victime, a fost stins după aproximativ o oră.

În incendiu au ars uleiuri şi lubrifianţi din depozit, flăcările cuprinzând o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi.

Pompierii au intervenit cu şase autospeciale şi un echipaj de descarcerare, incendiul fiind stins după aproximativ o oră. Cauzele izbucnirii incendiului urmează să fie stabilite după ancheta care va fi făcută de reprezentanţii ISU Bucureşti.

Potrivit lui Adrian Marin de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, focul a izbucnit în jurul orei 7.30, la un depozit de uleiuri auto în suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, aflat pe strada soldat Niţă Ene.

Conform sursei citate, la 112 a sunat unul din cei doi paznici ai depozitului aflat pe strada soldat Niţă Ene, iar la faţa locului au ajuns şase autospeciale şi un echipaj de descarcerare de la ISU Bucureşti.

În prezent, incendiul arde cu flacără deschisă, a precizat reprezentantul ISU.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite