Accidentul rutier de la Bragadiru, soldat cu un mort şi doi răniţi, a fost cauzat de un agent de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat a murit în urma unui accident care a avut loc în Bragadiru FOTO Adevărul
Un bărbat a murit în urma unui accident care a avut loc în Bragadiru FOTO Adevărul

Un grav accident a avut loc duminică după-amiază la Bragadiru, în judeţul Ilfov, soldat cu un mort şi doi răniţi, aceştia din urmă fiind transportaţi de urgenţă la Spitalul Universitar din Bucureşti. De vină ar fi chiar un agent de poliţie, care a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, au concluzionat poliţiştii.

UPDATE:  Accidentul din localitatea Bragadiru, judeţul Ilfov, în urma căruia o persoană a murit şi alte două au fost rănite, a fost provocat de un agent de poliţie, care a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, lovind frontal un autoturism care circula din sens opus, potrivit Poliţiei Ilfov, citată de Mediafax.

Accidentul rutier din comuna Bragadiru a fost sesizat la numărul de urgenţă 112, în jurul orei 14.30.

Agent de poliţie în vârstă de 23 de ani

Din primele verificări făcute poliţişti de la Serviciul Rutier Ilfov a reieşit faptul că şoferul unui autovehicul, în vârstă de 23 de ani, agent de poliţie, care circula dinspre Bucureşti spre Alexandria, în localitatea Bragadiru a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, lovind frontal o maşină care circula din sens opus, în care se aflau două persoane.

În urma accidentului, şoferul maşinii care circula din sens opus a decedat, iar persoana cu care acesta se afla în autoturism şi agentul de poliţie au fost răniţi, fiind transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

"Poliţistul se afla în timpul liber, în autoturismul personal, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ", a precizat IPJ Ilfov.

În cazul agentului de poliţie a fost sesizat Parchetul pentru a face cercetări.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Ilfov, sub coordonarea procurorului, urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

"Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov transmite condoleanţe familiei persoanei decedate şi asigură, totodată, că va lua măsurile legale ce se impun în cauză", a precizat sursa citată.


„În urma accidentului au fost trimise trei ambulanţe la faţa locului, două de tip C şi una de tip B. Bărbatul în vârstă de 35 de ani care a fost încarcerat a murit, în timp ce celelalte două victime, o femeie în vârstă de 60 de ani şi un bărbat în vârstă de 30 de ani au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Universitar. Femeia prezenta o fractură de humerus, în timp ce bărbatul a suferit un traumatism de coloană şi un traumatism cranio-cerebral. Ambii pacienţi erau echilibraţi şi conştienţi în momentul în care au ajuns la unitatea de primiri-urgenţe din spital”, a declarat pentru adevarul.ro doctorul Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov, Petruş Simion, accidentul, care a avut loc pe Şoseaua Alexandriei din Bragadiru, a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 în jurul orei 14.30.

Traficul rutier se desfăşoară pe câte o bandă

De altfel, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române arată că în urma accidentului de pe raza oraşului Bragadiru, traficul rutier pe DN6 se desfăşoară pe câte o bandă, în ambele sensuri. Reprezentanţii Poliţiei susţin că unul dintre cele două autoturisme implicate în incident a pătruns pe contrasens.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite