UPDATE Fraţii Bogdan şi Răzvan Mararu rămân după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fraţii Mararu l-ar fi angajat pe Vitalie Proca să-l omoare pe Puiu Mironescu FOTO Adevărul
Fraţii Mararu l-ar fi angajat pe Vitalie Proca să-l omoare pe Puiu Mironescu FOTO Adevărul

Magistraţii Curţii de Apel au decis astăzi ca fraţii Bogdan şi Răzvan Mararu să rămână după gratii în dosarul în care sunt acuzaţi că l-ar fi plătit pe Vitalie Proca să îl omoare pe Dumitru „Puiu” Mironescu pentru a se răzbuna.

UPDATE 18.10: Curtea de Apel Bucureşti a respins astăzi recursul făcut de fraţii Bogdan şi Răzvan Mararu la decizia de aretare preventivă a celor doi, dată de Tribunalului Bucureşti.

Decizia Curţii este definitivă.

Fraţii Mararu se află în arest de pe 13 februarie pentru instigare la tentativă de omor calificat, după ce anchetatorii au stabilit că aceştia l-au plătit pe asasinul moldovean Vitalie Proca să-l ucidă pe Puiu Mironescu, un alt interlop de temut din Piatra Neamţ, pentru a se răzbuna.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Poliţia Capitalei anunţat că, în toamna lui 2012, cei doi l-ar fi angajat pe moldoveanul Vitalie Proca pentru a-l ucide pe rivalul lor.

Atacul armat din cartierul bucureştean Vitan de la sfârşitul anului trecut avea o altă ţintă, iar Răzvan Isăilă, tânărul asupra căruia au fost trase peste 20 de gloanţe din două arme automate a fost confundat. 

Adevărata ţintă: cunoscutul interlop Ioan Dumitru Mironescu, mai cunoscut ca Puiu Mironescu, unul dintre liderii lumii interlope din Neamţ care este în război vechi cu clanul local Mararu.

Vitalie Proca, asasin plătit

Asasinul moldovean, Vitalie Proca, a fost prins în 6 februarie la Moscova, cu sprijinul Poliţiei din Rusia, Italia, Moldova şi Scotland Yard, el fiind căutat după ce în primăvara anului trecut pe teritoriul Marii Britanii a comis o faptă similară la Londra. El se află momentan în arest în Rusia, nefiind până acum audiat de anchetatorii români.

Parchetul Tribunalului Bucureşti a dispus, în 17 ianuarie, începerea urmăririi penale faţă de Proca pentru tentativă de omor calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite