UPDATE Fetiţa română răpită la Londra, după ce maşina în care se afla a fost furată, a fost găsită de Poliţia Metropolitană şi este în siguranţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă de naţionalitate română, în vârstă de doi ani, a fost răpită duminică la Londra, după ce maţina în care se afla a fost furată de un potenţial cumpărător cu care se întâlnise tatăl copilului în vederea vinderii maşinii.

UPDATE Poliţia Metropolitană din Londra a anunţat că fetiţa a fost găsită în stare bună şi este în siguranţă. Maria a fost găsită pe Ruskin Avenue, zona E 12.

Potrivit site-ului Poliţiei Metropolitane, când tatăl fetiţei s-a văzut cu presupusul cumpărător, acesta s-a suit în automobil şi a demarat. Maşina a fost găsită ulterior, dar nu şi copilul.

Potrivit news.met.police.uk, maşina a fost furată în Newham, în jurul orei locale 16:37. Fetiţa, pe nume Maria Tudricai, se afla pe locul din faţă de lângă şofer, purta o bluză albă şi pantaloni roşii. Maşina este un Audi A5, cu numprul de înmatriculare FY58UAZ, şi a fost găsită abandonată în apropiere de Hatherway Crescent, E12. Maria nu se afla la bord.

Suspectul este descris ca fiind un asiatic slăbuţ, îmbrăcat în negru.

Poliţia londoneză face apel către cei care pot da informaţii să sune la numprul de urgneţă din Regatul Unit, 999, să sune la serviciul britanic Crimestoppers la numărul local 0800 555 111 (nu poate fi accesat din România) sau să contacteze autorităâile pe Twitter, la @MetCC.

Imagine indisponibilă
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite