Drumuri blocate în Constanţa şi Brăila din cauza vremii

Drumuri blocate în Constanţa şi Brăila din cauza vremii

Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt şi au blocat traficul în Brăila şi Constanţa FOTO Adevărul

Circulaţia pe mai multe şosele din ţară a fost îngreunată din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Mai multe drumuri naţionale din Constanţa şi din Brăila sunt închise după ce vântul a doborât copaci care blochează acum carosabilul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza vremii, pe mai multe drumuri importante din ţară se circulă îngreunat, iar pe două dintre ele circulaţia este blocată.

Vântul puternic din Brăila a doborât la pământ mai mulţi copaci care au blocat traficul pe centura oraşului (DE 87), între Şoseaua Baldovineşti şi Şoseaua Focşani, şi pe drumul naţional DN 2B, la Silistraru. În acelaşi judeţ, pe DE 584, se circulă îngreunat la ieşirea din Bărăganu spre Iazu după ce balustrada unui pod a fost împinsă pe partea carosabilului.

În judeţul Constanţa, din cauza copacilor doborâţi pe carosabil, se circulă îngreunat, pe o singură bandă de mers, pe mai multe artere importante. Drumurile implicate sunt DN 22, DN 2A, DN 3, DN 22C, DN 38 şi DN 39.

Conducătorii sunt sfătuiţi să fie prudenţi la volan şi să circule cu o viteză adaptată condiţiilor meteo.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: