Dosarul Loteria II. Tribunalul Bucureşti a acordat un nou termen în acest caz. Copos nu a fost scos din penitenciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis miercuri acordarea unui termen în dosarul „Loteria II”, respectiv 9 aprilie. Închis la Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat la închisoare în dosarul „Transferurilor”, George Copos, nu a fost dus la tribunal. În acest caz, omul de afaceri este acuzat de manipularea pieţei de capital.

UPDATE Decizia instanţei a fost luată după ce la dosar nu a fost ataşată expertiza financiar contabilă cerută de magistraţi.

Gheorghe Copos, care se află în perioada de carantină la Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare în dosarul„ Transferurilor”, nu a fost adus în faţa instanţei.

În decembrie 2008. Direcţia Naţională Anticorupţie a decis trimiterea în judecată a fostului vicepremier Gheorghe Copos, a fostului ministru al Comunicaţiilor Sorin Pantiş şi a Cameliei Voiculescu, fata omului de afaceri Dan Voiculescu, pentru manipularea pieţei de capital. Asta după ce o societate a lui Copos ar fi creat un prejudiciu de 600.000 de dolari Fondului Proprietăţii de Stat. 

În aprilie 2010, avocaţii lui Gheorghe Copos au cerut conexarea dosarelor „Loteria I” şi „Loteria II”, însă magistraţii Judecătoriei Sectorului 2 au respins cererea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite