Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru proxenetism, spălare de bani şi evaziune fiscală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbaţii au fost reţinuţi pentru proxentism, spălare de bani şi evaziune fiscală FOTO Arhiva Adevărul
Bărbaţii au fost reţinuţi pentru proxentism, spălare de bani şi evaziune fiscală FOTO Arhiva Adevărul

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii sibieni pentru proxenetism, spălare de bani şi evaziune fiscală, iar şase tinere sunt cercetate pentru prostituţie, anchetatorii stabilind că aceştia racolau clienţii prin intermediul unor anunţuri on-line şi al saloanelor de masaj.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu au stabilit că, încă din anul 2009, trei proxeneţi, doi bărbaţi şi o femeie, ar fi convins mai multe fete să se prostitueze pentru ei, contra unor sume care porneau de la 150 de lei şi ajungeau uneori şi pâna la 100 de euro.

"Clienţii erau racolaţi prin intermediul unor anunţuri apărute în mediul on-line şi al saloanelor de masaj, iar raporturile sexuale se consumau la domiciliile proxeneţilor. Tarifele variau între 150 de lei şi 100 de euro", se arată într-un comunicat de presă de joi al Poliţiei Române.

Tinerele se prezentau în anunţurile publicate pe internet drept "escorte" de lux.

De asemenea, în urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că o parte dintre tinere s-au prostituat şi în Germania, de unde au trimis proxeneţilor banii câştigaţi, prin transfer bancar.

Anchetatorii sibieni au făcut miercuri două perchezii în municipiul Sibiu, la locuinţele persoanelor suspectate de prostituţie şi proxenetism.

Cei doi bărbaţi acuzaţi de proxenetism au fost reţinuţi, iar femeia şi celelalte tinere suspectate de prostituţie sunt cercetate în libertate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite