DIICOT îl contrazice pe Liviu Dragnea şi spune că nu are niciun dosar cu privire la tentativa de asasinat asupra liderului PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a transmis luni că nu există niciun dosar referitoar la o presupusă tentativă de asasinare a liderului PSD.

Liviu Dragnea a declarat duminică seara, la România TV, că are informaţii potrivit cărora există un dosar la DIICOT, care însă nu este lucrat, cu privire la încercarea de asasinarea a sa.

”Urmare a solicitării dvs formulată în temeiul Legii nr 544/2001, vă comunicăm că, raportat la datele prezentate public şi la care faceţi referire, pe rolul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism nu există înregistrată vreo cauză care să facă obiectul soclitării dumneavoastră”, se arată în răspunsul DIICOT pentru publicaţia G4Media.ro.

„La DIICOT e o declaraţie care vorbeşte despre aşa ceva. Nu e a mea. A cuiva care a spus asta cu subiect şi predicat. Dar nu se va întâmpla nimic. Cât timp e acest regim vorbim degeaba. Dacă vreodată, sper să ajungem în ţara asta să iasă la inveală adevărul o să consideraţi că tot ce a fost în emisiunea dumneavoastră au fost glumiţe. Dacă o să iasă la iveală o să vă îngroziţi. Nu mai sunt la aceeaşi intensitate, dar încă mai e”, a declarat Liviu Dragnea la România TV.

„Da, apare numele meu. E un dosar generat de o declaraţie a cuiva, cred că sunt doi sau trei, care au spus lucruri dovedite despre toate aceşte mişcări. Cine finanţează, cum au fost finanţate pentru toate aceste mişcări în România. Şi spunea ce se intenţiona să se facă. Am înţeles că ar fi fost şi puţin ameninţat. Şi stai şi te întrebi. În dosarul cu Doina Pană nu se întâmplă nimic. Dosarul acesta. Nu se întâmplă nimic. Altfel cum. Bun. Poate toată lumea e de bună credinţă şi suntem noi suspicioşi. Dar dacă nu e aşa. Nici măcar nu ştiu dacă e reală”, a mai spus Liviu Dragnea.

În august 2018, liderul PSD a declarat la Antena 3 că anul trecut 4 străini au vrut să îl omoare. “Am avut anul trecut în aprilie o tentativă de a fi omorât. Au venit 4 străini în România, cazaţi la Athenee Palace, am scăpat. Asta nu înseamnă că o să-mi iau pază. Suntem într-un stat parţial mafiot. Statul paralel este o mafie. Am aflat cine i-a plătit, dar nu pot să spun asta. E un om foarte celebru, un nume.” 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite