Diaconescu, încă un dosar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul postului OTV, Dan Diaconescu, a declarat ieri, la ieşirea din sediul DNA, că procurorii îl acuză că ar fi cerut mită 25 de milioane de euro, în anul 2009, de la compania Ursus Breweries pentru a fi stopată o anchetă jurnalistică privind berea Redds.

„Sunt stupefiat de aceste acuzaţii, nu este nimic real", a arătat Diaconescu. Procurorii l-au mai audiat, ieri, şi pe directorul de programe al OTV, Doru Iuga, învinuit în acest dosar, care a susţinut că este nevinovat.

Iuga a spus că, din cele discutate în faţa procurorului, ar reieşi că banii ar fi fost ceruţi prin intermediul Dianei Klusch, director Corporate Affair în cadrul Ursus. El a povestit că oficiali ai companiei de bere i-ar fi solicitat să intervină în stoparea acestei anchete, dar el le-ar fi spus că nu poate face acest lucru. Alţi doi angajaţi ai OTV, Diana Voiculescu şi Silviu Alupei, sunt învinuiţi în această cauză.

Pe de altă parte, Dan Diaconescu a declarat că, din discuţiile cu procurorii, ar fi aflat că aceştia îi pregătesc un al patrulea dosar, privind transportul săptămânal către Iran a aproximativ 10-11 tone de lingouri de aur. Patronul OTV mai este acuzat şi de şantajarea primarului din Zărand, Ion Moţ, şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.

Citiţi şi:

DNA caută probe la Ursus cu privire la Dan Diaconescu



Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite