Deţinutul care a evadat săptămâna trecută de la Jilava a fost prins în Mamaia. Asupra lui a fost găsit un cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deţinutul care a evadat săptămâna trecută de la un punct de lucru al Penitenciarului Jilava a fost prins în noaptea de luni spre marţi în judeţul Constanţa. Asupra bărbatului a fost găsit un cuţit. Acesta are de executat două pedepse cu închisoarea pentru furt calificat şi riscă sancţiuni disciplinare, dar şi un spor de pedeapsă de la şase luni la doi ani de închisoare.

„În urma activităţilor complexe de căutare desfăşurate de către poliţiştii din cadrul I.P.J. Constanţa de la Serviciul de Investigaţii Criminale, de la Serviciul de Acţiuni Speciale şi Poliţia Eforie, precum şi de la Serviciul de Investigaţii Criminale al I.P.J. Ilfov, împreună cu lucrători ai A.N.P., cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din I.G.P.R. şi al S.R.I., în noaptea de 11 spre 12 august a.c., în jurul orei 00:30, în oraş Năvodari-cartier Mamaia Sat, a fost depistat Ioniţă Constantin”, se arată într-un comunicat emis de Poliţia Română.

Potrivit aceleaşi surse, asupra bărbatului au fost găsite mai multe articole de îmbrăcăminte şi obiecte de igienă personală, dar şi un cuţit. 

Surse judiciare au declarat că deţinutul riscă sancţiuni disciplinare care vor fi impuse de conducerea penitenciarului. Mai mult, instanţa poate dispune un spor de pedeapsă cuprins între 6 luni şi 2 ani de închisoare care se adaugă la pedeapsa pe care acesta o are de executat.

Constantin Ioniţă, în vârstă de 39 de ani, a evadat pe 4 august de la un punct de lucru al Penitenciarului Jilava. Acesta avea de executat două pedepse cu închisoarea, de 2, respectiv 5 ani, pentru furt calificat. În momentul depistării, acesta a opus rezistenţă, fiind imobilizat de poliţişti.

Acesta a fost dus la sediul Poliţiei Constanţa, urmând a fi predat Penitenciarului Jilava.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Un deţinut a fost dat în urmărire după ce a evadat de la Penitenciarul Jilava

Un deţinut este căutat de autorităţi după ce, luni, a evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Jilava, unde muncea, sub pază, în afara închisorii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite