Curse aeriene directe între Iaşi şi Viena

Începând din martie, compania aviatică Australian Airlines va introduce curse de pasageri pe relaţia Iaşi-Viena şi retur. Potrivit preşedintelui CJ Iaşi, Lucian Flaişer, primul zbor, cel


Începând din martie, compania aviatică Australian Airlines va introduce curse de pasageri pe relaţia Iaşi-Viena şi retur. Potrivit preşedintelui CJ Iaşi, Lucian Flaişer, primul zbor, cel inaugural, va avea loc în 6 martie.
Aeronavele ce vor face legătura între Iaşi şi Viena vor avea o capacitate de 50 până la 120 de locuri, în funcţie de solicitări. Cursele vor fi operate de duminică până sâmbătă, avioanele urmând să decoleze de la Viena, dimineaţa, la ora 10,40 (ora Austriei) şi să aterizeze la Iaşi la 13,20. În aceeaşi zi, o altă cursă, cea de întoarcere, va pleca din Iaşi la 15,30 şi va ajunge în capitala Austriei la 17,10 (ora Austriei). "Aeroportul din Viena poate fi nod spre orice ţară sau continent. Pentru turiştii şi oamenii de afaceri din Iaşi, dar şi din Moldova, acest zbor spre Viena este extraordinar de avantajos. În numai o oră şi jumătate eşti în Austria", a spus Lucian Flaişer.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: