UPDATE Cum a fost posibil ca un irlandez beat să pătrundă prin efracţie în Parlament, în plină noapte. Bărbatul a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Palatul Parlamentului
Palatul Parlamentului

Bărbatul este cetăţean străin, iar acum este anchetat de poliţiştii Secţiei 17, sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 5. Poliţiştii au aşteptat mai mult de 12 ore ca individul să se trezească şi să-l poată aresta.

UPDATE Potrivit unui comunicat al poliţiei, citat de ştirileProTV, bărbatul ar fi reuşi să intre în Parlament după ce a sărit gardul şi ulterior a spart un geam.

Acesta a fost reţinut, iar la audieri ar fi spus ofiţerilor că nu ştie cum a ajuns acolo şi că avea impresia că este în holul hotelului.

Ştire iniţială

Conform poliţiei Capitalei, în această dimineaţă, în jurul orei 04.00, jandarmii ce asigură paza interioară a Palatului Parlamentului au sesizat Secţia 17 Poliţie, cu privire la faptul că au depistat, în interior, un cetăţean, aflat în stare de ebrietate. 

„Din primele verificări s-a stabilit că acesta ar fi pătruns în curte prin escaladarea gardului, iar, ulterior, ar fi spart un geam şi ar fi pătruns în clădire”, transmit poliţiştii. 

Bărbatul a fost condus la Secţia 17 Poliţie, iar cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 se efectuează cercetări. 

Conform Digi24, bărbatul este cetăţean irlandez şi azi-noapte se întorcea de la o petrecere din Centrul vechi al Bucureştiului. Azi ar fi trebuit să ajungă la Braşov.

Vă recomandăm şi: 

Judecătorul Cristi Danileţ a dat în judecată statul român la CEDO. A fost sancţionat pentru o postare pe Facebook

NATO a publicat un film despre exerciţiul Steadfast Defender 2021, desfăşurat în România | VIDEO

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite