Cum arată Ioan Neculaie, după ce a cheltuit o avere cu operaţii estetice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Neculaie înainte de intervenţii FOTO Mediafax
Ioan Neculaie înainte de intervenţii FOTO Mediafax

Ioan Neculaie, fostul patron al FC Braşov şi protagonistul unor privatizări dubioase în ultimii 20 de ani, a decis să investească o avere în operaţii estetice după ce în urmă cu doi ani a fost recunoscut la graniţă în timp ce fugea din ţară după ce fusese condamnat la doi ani de închisoare, scrie gsp.ro, preluat de presa locală.

Ioan Neculaie (62 de ani) a ieşit din închisoare în vara anului 2018, după 6 luni petrecute după gratii pentru încălcarea regimului armelor şi muniţiilor. Acesta şi-a injectat botox pentru a scăpa de riduri, şi-a vopsit părul şi şi-a lăsat barba să crească, conform gsp.ro.

Cu noua înfăţişare nu mai seamănă deloc cu bărbatul din urmă cu 2 ani. El s-a pozat de curând, iar imaginea a ajuns pe reţelele de socializare.

ioan neculaie operatii estetice. FOTO gsp.ro.jpg

FOTO Fanatik

Magistraţii Curţii de Apel Braşov l-au condamnat pe Ioan Neculaie, în noiembrie 2017, la şase luni de închisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Fostul patron al FC Braşov a folosit arma pentru a trage în cauciucurile maşinii.

Sentinţa a ajuns însă la 2 ani de închisoare deoarece magistraţii au anulat suspendarea executatea pedepsei pe care o primise într-un dosar de ucidere din culpă.  Ioan Neculaie avea, din noiembrie 2012, o condamnare într-un dosar legat de un accident de muncă din martie 2008.

Atunci, un muncitor de la societatea Prescon SA a murit după ce s-a prăbuşit peste el o parte a unui coş de fum care era dezmembrat pentru a fi dat la fier vechi. Anchetatorii au stabilit că societatea care făcea dezmembrarea nu avea autorizaţie şi nici nu respecta măsurile de protecţie a muncitorilor.

În vara anului trecut Ioan Neculaie a fost eliberat condiţionat, în urma deciziei Tribunalului Braşov.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite