CTP, despre protestele anti-restricţii: „Restul ţării care se uită la ei înţelege pentru ce au ieşit oamenii aceştia în stradă? Răspunsul este, evident, nu!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Tudor Popescu crede că protestele anti-restricţii care au avut loc săptămână aceasta în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară sunt „o calamitate naturală”.

„Dacă am revedea imagini de la aceste evenimente, fără sonor, pe ecranul televizorului, aţi şti ce vor oamenii aceia?”, a întrebat CTP la Digi24, rugând difuzarea imaginilor de  la proteste fără comentariile de pe fundal.

„Hai să ne uităm! Ce vedem? Vedem pe cineva cu un tricou de fotbal şi cu steaguri. Steaguri multe. Se înţelege ce vor aceşti oameni? Adică, restul ţării care se uită la ei înţelege pentru ce au ieşit oamenii aceştia în stradă? Aceasta este întrebarea. Răspunsul este, evident, nu”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Au fost şi organizate, instigate aceste manifestaţii de persoanele în cauză, adică Şoşoacă Diana, Simion George şi Târziu Claudiu, care au primit amenzi acum de 15.000 de lei de persoană. 15.000 de lei este o sumă, după părerea mea (...) Deci, da, dacă de fiecare dată când mai iese doamna senatoarea-urlătoarea, când mai iese să îşi facă numărul în stradă, dacă ia de fiecare dată 15.000 de lei amendă, nu ştiu dacă reuşeşte să facă faţă. Mi se pare un lucru bun, da, asta este o amendă, nu 1.500 de lei, cum i-a dat lui Vlad Voiculescu pentru faptul că nu a purtat mască în Parlament şi nu a respectat distanţa legală. 15.000 de lei? Da, foarte bine! După părerea mea, ar trebui să se mărească aceste amenzi”, a mai spus CTP. 

„Deci sunt nişte oameni, marea majoritate tineri, viguroşi, cărora puţin le pasă de ceilalţi, de părinţi, de bunici, de oamenii bolnavi (..) Deci nu este vorba despre niciun protest aici, este vorba despre o manifestare care poate fi asemuită cu nişte calamităţi. Aceasta este o calamitate. O calamitate naturală”, a concluzionat gazetarul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite