Comuna Glina a intrat în carantină vineri seara. Rata de infectare este de aproape 7 la mie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comuna ilfovează Glina a intrat în carantină 14 zile
Comuna ilfovează Glina a intrat în carantină 14 zile

Comuna ilfoveană Glina, cu satele aparţinătoare, a intrat, vineri seara, în carantină pentru două săptămâni, după ce rata de infectare cu COVID-19 a ajuns la 6,85 de cazuri la mia de locuitori.

Prefectura Ilfov a anunţat că, în urma analizei de risc făctută de Direcţia de Sănătate Publică şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat, în şedinţă extraordinară, Hotărârea nr. 56 din 26.03.2021 privind propunerea instituirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Glina, cu satele aparţinătoare Glina, Căţelu şi Manolache.

Propunerea CJSU Ilfov a fost înaintată Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în vederea emiterii ordinului Comandantului Acţiunii.

Ca urmare, şeful DSU, secretarul de stat dr. Raed Arafat, a emis OSDSU nr. 6754 din 26.03.2021 privind instituirea măsurii de carantină zonală pentru comuna Glina, cu satele aparţinătoare Glina, Căţelu şi Manolache, începând din 26 martie, ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile, până în 9 aprilie, ora 22:00.

Incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 calculată vineri, pentru perioada 12- 25 martie, este de 6,85 la mia de locuitori în comuna Glina.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite