Cine este interlopul care şi-a uitat pistolul într-o cabină de probă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: facebook.com
FOTO: facebook.com

Nicolae Valentin Gălăţeanu, un cunoscut interlop prahovean, a fost arestat pentru deţinere de armă letală, după ce şi-a uitat pistolul în cabina de probă a unui magazin.

De-a lungul timpului, interlopul în vârstă de 36 de ani  fost implicat implicat în mai multe incidente, fiind un nume foarte cunoscut autorităţilor. De această dată a fost însă urmărit de un ghinion incredibil. Şi-a uitat într-o cabină de probă dintr-un magazin o geantă în care se afla un pistol cu glonţ.

Alături a fost găsit şi un încărcător cu 8 cartuşe. Nicolae Valentin Gălăţeanu a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în modalitatea deţinerii şi portului fără drept a unei arme letale.

Iniţial bărbatul a spus că arma nu îi aparţine, dar în final a recunoscut. “În  ziua de 22.06.2021, în jurul orei 16.00, Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase a fost sesizat prin sistemul 112 de către un angajat din cadrul unui complex comercial cu privire la faptul că intr-o cabină de probă a fost  găsită o  geantă în care se afla un pistol. Din primele verificări efectuate la faţa locului a rezultat că arma este  una de tip letal”. se arată în comunicatul poliţiei.

Poliţiştii din mai multe judeţe îl cunosc destul de bine pe Nicolae Gălăţeanu, zis Raşpa. Acesta a fost de-a lungul timpului implicat în mai multe incidente. Poate cel mai cunoscut a avut loc în 2009. Atunci, poliţiştii din Ploieşti au primit o informaţie potrivit căreia ar fi urmat să aibă loc un adevărat măcel între rromii ursari şi zavragii. Raşpa şi un prieten de-al său din clanul Zavragiilor i-au rănit cu săbiile pe liderii rromilor ursari, aşa că s-a spus că aceştia au vrut să se răzbune, arată fanatik.ro. Poliţiştii au împânzit tot oraşul şi în final bătaia nu a mai avut loc.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite