Bătăuşi în trafic. Şofer omorât în bătaie, în urma unei altercaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agresivitatea în trafic face noi victime. Poliţiştii şi procurorii investigează două cazuri extrem de grave în care şoferii şi-au făcut singuri dreptate. În urma unor altercaţii în trafic, un bărbat a fost omorât, iar altul a ajuns în stare gravă la spital.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii Serviciului Omoruri, din Poliţia Capitalei, au preluat cercetările într-un dosar penal privind agresivitatea în trafic. Ancheta vizează un bărbat de 30 de ani.

Potrivit procurorilor, în seara zilei de 28 septembrie 2017, şoferul unei betoniere a sunat la 112 şi a reclamat că a fost bătut de doi bărbaţi în trafic. Bătăuşii ar fi fost nemulţumiţi că şoferul intrase cu betoniera pe o alee îngustă. Aşa că l-au luat la bătaie de şofer. Victimei i s-a acordat primul ajutor la faţa locului şi a fost transportată la spital.

Poliţiştii au reuşit să-i identifice pe agresori, judecătorii emiţând pe numele acestora mandate de arestare preventivă. Unul dintre aceştia a fost reţinut luni, în timp ce încerca să fugă din ţară. Miercuri a fost prins şi al doilea agresor.

Procurorii au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Omorât în trafic

Cazul cel mai grav s-a petrecut pe 13 septembrie 2017. Doi şoferi s-au luat la bătaie în trafic, într-o intersecţie de pe raza sectorului 5 al Capitalei. Un tânăr de 25 de ani, este cercetat acum pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

„Din probele administrate în cauză, a rezultat că la data de 13.09.2017, în jurul orei 21.00, bărbatul ar fi lovit victima cu pumnul în zona feţei, fapt ce a determinat căderea acesteia şi lovirea cu capul de carosabil. În urma investigaţiilor s-a stabilit că agresiunea s-a produs pe fondul unui conflict spontan în trafic, într-o intersecţie de pe raza sectorului 5. Victima, în vârstă de 50 de ani, a fost transportată la spital, unde a rămas internată, decedând la data de 23.09.2017, ca urmare a leziunilor suferite“, arată anchetatorii.

Agresorul a fost identificat, fiind reţinut de procurori.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite