Află cum se folosesc comercianţii de marca „Dăbuleni“ pentru a vinde pepeni de import

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pepenii verzi de Dăbuleni sunt primii care s-au copt anul acesta în România şi au ajuns pe tarabe, însă de acest lucru profită şi bişniţarii care cumpără produse de import de la en-gros şi le vând sub aceeaşi etichetă.


După ce Geoană a împărţit duminica trecută abţibilduri de lipit pe pepeni care să le promoveze producţia celor din colegiul care l-a scos senator, etichetele au ajuns şi la comercianţii de turcisme. Acum, consumatorii din pieţe nu mai ştiu care e pepenele original, cel mai mic, bombat şi cu dungile mai închise la culoare, cel mijlociu şi de un verde mai deschis pe care scrie „pepene fff bun“ sau uriaşii de un verde perfect pe care scrie tot „pepene de Dăbuleni“ dar şi „fff dulce“.

Citiţi şi Ploieşti: Pepeni de Dăbuleni din seminţe olandeze şi turceşti

O altă păcăleală întâlnită în Piaţa Sudului este şi marca „pepene de Ialomiţa“, dacă e să luăm în calcul că bucureştenii nu ştiu că producţiile din acest judeţ cum ar fi Cosereni, Amara sau Gheorghe Doja n-au cum să fie încă de vânzare, pentru că pepenii lor se coc abia peste două săptămâni.

Citiţi mâine în „Adevărul“ un material despre markentingul de tarabă şi aflaţi cum să deosebiţi un pepene de Dăbuleni de unul grecesc.


Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite