Încă o victimă a incendiului din Colectiv şi-a pierdut viaţa. Numărul celor decedaţi a ajuns la 63

0
Publicat:
Ultima actualizare:
incendiu in clubul colectiv foto adevarul

Încă o victimă a incendiului produs în 30 octombrie în clubul Colectiv şi-a pierdut viaţa într-un spital din Marea Britanie, numărul persoanelor decedate în această tragedie ajungând astfel la 63.

Persoana decedată este un bărbat, care fusese transferat la o clinică din Marea Britanie, în urma incendiului din clubul Colectiv, potrivit unor surse medicale citate de Mediafax.

18 victime ale tragediei mai sunt internate în prezent în spitalele din Capitală, una dintre acestea fiind în continuare în stare critică.

Concret, la Spitalul de Arşi mai sunt internaţi 3 pacienţi, la Spitalul „Bagdasar Arseni“ – 2, la Spitalul „Grigore Alexandrescu“ – 3, la Spitalul Elias – 2, la Spitalul Militar Central – 4, la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti – 3, iar la Spitalul „CC Iliescu“ – un pacient.

În acelaşi timp, 39 de răniţi au fost transferaţi în unităţi sanitare din străinătate, iar în acest moment acolo mai sunt internate 21 de persoane. Astfel, în Austria au fost transferaţi cinci pacienţi dintre care unul a murit, doi sunt în stare stabilă, iar doi au fost externaţi.

În Belgia au fost transferate opt persoane care se află în stare stabilă, în Olanda – opt, dintre acestea două au murit, patru sunt în stare stabilă, iar două au fost externate.

În Germania au fost transferaţi  cinci pacienţi răniţi în Colectiv, dintre care doi sunt în stare stabilă, iar trei au murit.

În Marea Britanie au fost transferate nouă persoane, în Norvegia – o persoană a fost externată, în Israel – trei persoane: un deces şi două persoane sunt în stare stabilă.

Un incendiu a izbucit în clubul Colectiv pe 30 octombrie, în timpul concertului Goodbye to Gravity. Circa 400 de persoane erau în acel moment la eveniment.

26 de persoane au murit imediat după tragedie, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. Alte 35 de persoane au murit în spitale din ţară şi din străinătate, numărul victimelor ajungând la 63.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite