VIDEO Un supravieţuitor din Colectiv s-a sinucis. Iubita sa a decedat în seara incendiului. Mesajul familiei lui Răzvan

VIDEO Un supravieţuitor din Colectiv s-a sinucis. Iubita sa a decedat în seara incendiului. Mesajul familiei lui Răzvan

Foto Dorin Constanda ARHIVA

Încă un rănit în incendiul produs în clubul Colectiv din Capitală în 30 octombrie 2015 şi-a pierdut viaţa, numărul celor care au murit în urma incendiului ajungând astfel la 65. Răzvan s-a sinucis, la circa un an şi jumătate după ce iubita sa, Tina, a murit în clubul din Capitală.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE  Familia lui Răzvan face un apel la discreţie ţi decenţă. Iată mesajul dat publicităţii:
  
„Respectăm dorinţa oamenilor de a ne fi alături, precum şi nevoia de informare a tuturor. Dar, dincolo de numărul 65, se află suferinţa noastră, a familiei şi prietenilor lui Răzvan. Ne alină gândurile bune şi faptul că atâţia oameni devin părtaşi la durerea noastră, dar facem un apel la discreţie şi decenţă. Vrem să ne ducem pe ultimul drum fiul şi prietenul în linişte. Vă mulţumim pentru înţelegere! “

„65! Numărul victimelor după tragedia Colectiv creşte. Dumnezeu să te odihnească, Răzvan!“, este anunţul postat sâmbătă seară pe pagina de Facebook a Asociaţiei Colectiv GTG 3010.
 
UPDATE Potrivit Observator.tv, tânărul al cărui deces a fost anunţat sâmbătă s-a sinucis. Iubita sa, Tina, a murit în incendiul din Colectiv.
 
„Eram lângă scenă şi m-am dus în spate când a început focul ca să-mi iau prietena. Nu mai era acolo. M-au scos oamenii, a fost un tăvălug", a declarat Răzvan la scurt timp după tragedia din Colectiv, într-o declaraţie pentru Observator TV.
 
 
Cei care doresc să aprindă o lumânare pentru victimele incendiului de la Clubul Colectiv vor putea să o facă de duminică seară până luni dimineaţa, când va avea loc un eveniment intitulat "Noapte albă la #Colectiv".
 
"În data de 30 iulie, începând cu orele 20.00 şi până la orele 8.00 dimineaţa, a doua zi, va avea loc evenimentul 'Noapte albă la #Colectiv', întrucât se împlineşte un an şi nouă luni de la cumplita tragedie care ne-a îndoliat inimile pe vecie. Haideţi să ne revedem şi să nu îi dăm uitării pe cei care nu se mai află fizic printre noi. Să venim cu mic cu mare, cu flori, cu jerbe, coroane, lumânări, candele, fotografii", este mesajul de pe pagina de Facebook a Asociaţiei Colectiv GTG 3010. 
 
În această săptămână, a fost amenajat şi spaţiul din Piaţa Bucur, unde a fost amplasat monumentul dedicat celor care şi-au pierdut viaţa în incendiul din Colectiv, scrie news.ro.
 
În urma incendiului din clubul Colectiv şi-au pierdut viaţa 64 de persoane - 27 în noaptea tragediei şi 37 ulterior, în spitale din Bucureşti şi din străinătate.
 
Incendiul din 30 octombrie 2015 a izbucnit în timpul unui concert susţinut în clubul Colectiv de trupa rock bucureşteană Goodbye to Gravity, care îşi lansa albumul ”Mantras of War”. Solistul Andrei Găluţ este singurul membru al trupei care a supravieţuit tragediei.
 
citeste totul despre: