Vanghelionul ajunge anul acesta la a 10-a ediţie. Primarul va sărbători alături de 7.000 de bucureşteni la Romexpo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vanghelion

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, va organiza şi în acest an petrecerea de Revelion de la Romexpo. Acesta a explicat că ediţia aceasta va fi una special, deoarece se vor împlini zece ani de „Vanghelion”.

 Potrivit edilului, petrecerea de anul acesta va marca împlinirea a zece ani de când Primăria Sectorului 5 organizează petrecerile de Revelion de la Romexpo. Acesta a mai adăugat şi că a fost întrebat de această petrecere şi de români din afara Bucureştiului care vor să petreacă alături de el noaptea dintre ani.

"Vom organiza Revelionul pentru că este al zecelea an şi vreau să vă spun că, în primul rând - o să râdeţi - foarte mulţi locuitori din Sectorul 5, dar nu numai, din toate sectoarele Capitalei, am dacă vreţi şi de la Harghita cereri, au început să sune telefoanele, şi pe fax. Îl fac pentru că - mi-ar fi uşor să mă duc în altă parte să sărbătăresc Revelionul - dar îl fac cu plăcere şi-mi dau seama că oamenii ăştia nu au posibilitatea să se ducă în altă parte", a spus Vanghelie.

 

El a precizat că vor fi circa 7000 de locuri.

 

"Vor fi aceleaşi locuri - şase mii şi ceva, şapte mii, va fi tot la Romexpo. Când vom construi o sală mai mare, de 20.000 de locuri, o să-l facem în altă parte", a mai spus Vanghelie. Singurul an în care edilul sectorului 5 a renunţat la megapetrecerea de la Romexpo a fost 2010, motivul fiind criza financiară.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite