Urmărire spectaculoasă pe străzile din Bucureşti. Poliţiştii au reţinut un bărbat înarmat şi fără permis de conducere VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul prins înarmat şi fără pemis a fost reţinut 24 de ore. Foto: captură Poliţia Capitalei / Digi 24
Bărbatul prins înarmat şi fără pemis a fost reţinut 24 de ore. Foto: captură Poliţia Capitalei / Digi 24

Poliţiştii bucureşteni au reţinut, vineri, un bărbat de 35 de ani în urma unei urmăriri de amploare pe străzile Capitalei. Bărbatul care fugise de controlul poliţiei nu avea permis de conducere şi, mai mult, era înarmat.

Poliţiştii bucureşteni au oprit, pentru control, o maşină condusă de un bărbat, care le-a arătat cartea de identitate şi le-a spus că nu are permisul de conducere la el, potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei. Agenţii i-au spus bărbatului să rămână în maşină pentru verificările necesare, însă "acesta nu s-a conformat şi a demarat cu scopul de a se sustrage", potrivit Digi24.

Poliţiştii au plecat în urmărirea fugarului şi au cerut întăriri prin staţie. După ce l-au prins şi imobilizat, au descoperit şi că era înarmat. 

"Pe timpul urmăririi conducătorul auto a încălcat mai multe reguli de circulaţie, dar poliţiştii au reuşit oprirea acestuia, pe o stradă din sectorul 1. După momentul opririi, poliţiştii au procedat la extragerea acestuia din autovehicul, imobilizarea şi conducerea la sediul Brigăzii Rutiere. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, în urma controlului corporal efectuat asupra sa a fost găsit un cuţit tip briceag cu lama de aproximativ 15 centimetri. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere fără a deţine permis", se mai arată în comunicatul poliţiei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite