Unde petreci Sfântul Ion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care poartă numele de Ion sau Ioana se veselesc diseară în cluburile din Capitală. Organizatorii au pregătit surprize şi multă băutură din partea casei.

Ultima sărbătoare mare a iernii, Sfântul Ion, trebuie marcată cum se cuvine, cu multă voie bună şi licori din cele mai fine. Aşa că, bucureştenii au de unde alege.

Puteţi începe seara cu un concert, în Clubul Ţăranului, unde Nea Vasile şi Taraful de la Mârşa vor cânta, de la ora 21.00. Puteţi continua petrecerea în cel mai vechi club al Bucureştiului, Club A, care a pus la cale, pentru cei care poartă numele sfântului, un party cu băutură din partea casei, iar premiul oferit este un weekend la munte pentru un cuplu de tineri căsătoriţi care poartă numele de Ion şi Ioana. Cei care trişează şi îşi adaugă în aceste zile prenumele „Ion” în buletin, vor fi descalificaţi. Intrarea este 7 lei.

Cadouri pentru Ioni şi Ioane

De la ora 22.00, party-ul de Sfântul Ion de la Tan Tan Club va fi „dirijat” de DJ Oldskull şi Dan Apetria. Genul muzical: RnB – 80% şi dance-pop – 20%. Ţinuta obligatorie: stilul lui Johnny. Oferta serii este o sticlă de Smirnoff la 150 de lei, iar intrarea este liberă în clubul din Bulevardul Carol 61.

Tot în centrul oraşului, Shade Club, de pe Bulevardul Magheru 24, oferă pentru fiecare Ion şi Ioana câte o sticlă de Asti Martini din partea casei. Rezervări se fac la numărul de telefon 0731 06 06 06.

Distracţie va fi şi în Envy, unde se vor aduna, de la ora 23.30, Ioni şi Ioane din toate colţurile. Astăzi şi mâine, sărbătoriţii sunt răsfăţaţi cu muzică bună, băutură şi cadouri. Sloganul petrecerii este „Ionel, Ionelule, haide de bea băiatule!”, iar oferta specială la Envy este Jack şi energizant – 200 de lei/ Finlandia şi Suc de mere -170 de lei. Din partea casei aveţi un păhărel de palincă şi gustări tradiţional româneşti.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite