Un caz de COVID-19 confirmat la Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai” din Bucureşti/ Cursurile unei clase s-au mutat în online

Un caz de COVID-19 confirmat la Colegiul Naţional „Gheorghe Şincai” din Bucureşti/ Cursurile unei clase s-au mutat în online

Colegiul Naţional Gheorghe Şincai Bucureşti, FOTO Arhivă

Primăria Sectorului 4 a anunţat, miercuri seară, că un elev de clasa a XII-a de la Colegiul Naţional “Gheorghe Şincai” a fost confirmat cu noul coronavirus, iar cursurile clasei respective s-au mutat în online.

„Primăria Sectorului 4, împreună cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, a dispus în această după-amiază mutarea în sistem online a activităţilor de învăţare în cazul elevilor unei clase a XII-a dintre cele ale Colegiului Naţional “Gheorghe Şincai”, ca urmare a testării pozitive la SARS-COV 2 a  unuia dintre cursanţi. Totodată, sala de curs sus menţionată a fost dezinfectată, urmând ca întregul spaţiu al unităţii de învăţământ să fie supus aceluiaşi gen de activităţi la finalul acestei săptămâni”, a transmis, miercuri seară, Primăria Sectorului 4.

De asemenea, Primăria anunţă că au fost dispuse, împreună cu Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti şi a Primăria Municipiului Bucureşti, măsuri de carantinare instituţionalizată în cazul a 34 de muncitori străini, ce lucrau într-un şantier aparţinând unei societăţi comerciale, ca urmare a faptului că trei dintre colegii acestora au fost testaţi pozitiv la coronavirus.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: