Triunghiul tragic: Mihaela Runceanu - Laura Stoica - Mădălina Manole

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când a devenit eleva Şcolii Populare de Arte, în 1982, în prima zi, profesoara Mihaela Runceanu a întrebat: „Unde este Diva de la Otopeni?”.

CITEŞTE ŞI:

MĂDĂLINA MANOLE ȘI MIHAELA RUNCEANU AU CÂNTAT PE ACEAȘI SCENĂ A FESTIVALULUI AMARA 1989

Mădălina Manole a salvat Teatrul din Oradea de la colaps financiar, în anii '80, într-un turneu cu Mihaela Runceanu și Laura Stoica

Mădălina Manole a prezentat Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur" de la Braşov

Mădălina Manole avea mii de prieteni și fani pe Facebook care o doreau din nou pe scenă

Mădălina Manole şi soţul ei au fost cununaţi de un bariton din Iaşi

Laurenţiu Cazan: "Cred că Mădălina a căzut pradă unei depresii"

Mădălina Manole era așteptată să concerteze la Mall

Dan Negru, devastat de moartea Mădălinei Manole: „A fost o artistă adevărată, nu o vedetă de tinichea care îşi arată sânii"

Sibienii o plâng pe Mădălina Manole pe internet

FOTOGALERIE

Mădălina s-a numărat printre elevele preferate ale Mihaelei Runceanu, care a sfârşit tragic, într-o noapte de noiembrie în 1989, ucisă în garsoniera sa din Capitală.
Tânăra „Divă de Otopeni” lucra la aeroport pe vremea aceea, ca şi controlor auxiliar de trafic. Descoperită de Mihaela Runceanu, Mădălina a devenit cunoscută în 1988, când a participat la Festivalul Mamaia cu piesa „Un om sentimental”, compusă de Şerban Georgescu, cel care avea să-i devină soţ.



Devenită una dintre cele mai cunoscute artiste ale anilor ’90, Mădălina Manole era în topurile vremii alături de prietena sa Laura Stoica, artistă care a murit într-un teribil accident de maşină, în martie 2006. Abia îşi găsise fericirea alături de iubitul său. Asta după ce ani de zile trăia depresia „conului de umbră” în ceea ce priveşte cariera. Moartea sa a fost, la vremea aceea, un şoc pentru lumea artistică românească.

Dispariţia „Fetei cu părul de foc” a lăsat fără cuvinte întreaga suflare artistică „de şcoală veche”.  „Şocul este la fel de mare ca la Laura Stoica. Atunci însă a fost un tragic accident. Acum nu înţelegem de ce ar fi făcut asta. Era un om echilibrat psihic. Suntem muţi cu toţii. Nu ştim dacă să o sunăm de ziua ei sau nu...”, a spus Aurelian Temişan.

Mădălina cântă acum alături de profesoara Mihaela Runceanu şi prietena sa Laura Stoica.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite