Trei jandarmi, răniţi grav, au fost internaţi în urma mitingului de aseară. Printre protestatarii violenţi au fost indentificaţi şi huligani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre jandarmii care a fost lovit aseară în cap, în timpul mitingului de la Universitate, se află internat în continuare la Spitalul Floreasca, în stare gravă. De asemenea, alţi doi subofiţeri primesc îngrijiri medicale după ce au fost loviţi de către protestatari.

Reprezentanţii Jandarmeriri au susţinut o consferinţă de presă în care au vorbit despre starea de sănătate a subofiţerilor care au fost răniţi aseară în timpul protestului violent de la Universitate. Totodată, aceştia au susţinut că printre protestatari s-au infiltrat mai mulţi huligani, suporteri ai echipelor Steaua şi Dinamo, care au agitat mulţimea.

„În intervalul orar 19-22, circulaţia a fost blocată în Piaţa Universităţii de către manifestanţi. A fost o obligaţie a Jandarmeriei deblocarea străzii.  Din păcate, în jurul orei 20, şi-au făcut apariţia nişte grupuri compacte de suporteri ai echipelor de fotbal Dinamo şi Steaua, care au agitat mulţimea. Aproape de miezul nopţii s-a făcut o intervenţie în forţă, cu aprobarea prefectului”, a declarat colonelul Aurel Moise.

Acesta a mai susţinut că din păcate jandarmii s-au dus la serviciu şi au sfârşit la spital. De asemenea colonelul a ţinut să precizeze că intervenţia jandarmilor de aseară s-a făcut în condiţii legale, iar Jandarmeria va asigura ordinea publică la toate manifestarile care vor mai avea loc.


 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite