Taxele şi impozitele locale pot fi plătite sâmbăta şi duminica, în sectorul 3

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul de lucru cu publicul al Direcţiei de Impozite şi Taxe Sector 3 va fi modificat în perioada  9-31 martie, în vederea evitării aglomerației de la ghișee. 

Programul de lucru cu publicul va fi în zilele de luni, marți, miercuri și vineri între orele 7.30 şi 18.00, joi de la 7.30 la 18.30, iar sâmbătă și duminică, între orele 9.00 şi 14.00.

Astfel, contribuabilii Sectorului 3 care doresc să beneficieze de bonificația de 10% își pot achita impozitele și taxele până la data de 31 martie, în toate cele șapte zile ale săptămânii.

Primăria Sectorului 3 reaminteşte că, potrivit legii, evidența fiscală a persoanelor fizice se realizează pe baza rolului nominal unic. În vederea realizării rolului nominal unic sunt necesare urmatoarele informaţii: nume, prenume, CNP, adresa de domiciului, cotele de proprietate, declarație specială de proprietăți multiple (dacă este cazul).

Concret, persoana care se prezintă în vederea obținerii rolului nominal unic  trebuie să meargă cu documentele la unul dintre  cele trei sedii ale Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale Sector 3 (e de preferat la cel care este arondat) și are nevoie de următoarele acte: copii de pe cărțile de identitate ale proprietarilor și în cazuri speciale (moșteniri, dobândiri de propietăți în cote indivize diferite), actele în original și copie. Rolul nominal unic se face pe loc. Realizarea rolului nominal unic conduce la posibilitatea obținerii credențialului în vederea plății on-line prin www.ghiseul.ro.

Plata se poate efectua la ghișeele DITL (str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr. 3-5, str. Sf. Vineri nr. 32, str. Câmpia Libertaţii nr. 36) cu numerar sau card bancar, prin virament bancar completând datele de pe înștiințarea de plată sau prin sistemul de plăţi on-line pe www.ghiseul.ro, dar cu condiția să aibă alocat un credențial (user și parolă).

Relaţii suplimentare se pot obţine de la Direcţia de Impozite şi Taxe Locale la numărul de telefon 021.327.51.45.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite