„Big Brother“ e cu ochii pe tine! 90 de camere video vor supraveghea zona din apropierea Arenei Naţionale la meciul Steaua-Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
90 de camere video vor supraveghea zona din apropierea stadionului FOTO Arhiva Adevărul
90 de camere video vor supraveghea zona din apropierea stadionului FOTO Arhiva Adevărul

Principalele intersecţii rutiere şi toate arterele de circulaţie din jurul Arenei Naţionale, pe care se vor deplasa suporterii înainte şi după meciul Steaua - Rapid, vor fi supravegheate cu 90 de camere video.

Camerele video aparţin Primăriei Sectorului 2  şi asigură supravegherea persoanelor care locuiesc în apropierea Arenei Naţionale. De asemenea, acestea asigură buna desfăşurare a evenimentului sportiv de sâmbătă seară, Steaua-Rapid, cu ajutorul sistemelor de monitorizare video prin care vor fi supravegheate străzile şi cei 55.000 de spectatori, potrivit Mediafax.


„La finalul disputei fotbalistice vor fi monitorizate cu mare atenţie fluxurile de suporteri care vor pleca de la stadion, atât de camerele video, cât şi de patrulele auto şi pedestre ale Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2, pentru a se interveni de urgenţă în cazul în care vor exista tulburări ale ordinii publice“, se menţionează într-un comunicat de presă al Primăriei Sectorului 2.

În acelaşi timp, comercializarea băuturilor alcoolice din zona Arenei Naţionale va fi interzisă sâmbătă, între orele 17.00 şi 24.00, măsură ce a fost luată în urma solicitării Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. Acesta a fost transmisă de primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, tuturor agenţilor economici care comercializează băuturi alcoolice în perimetrul delimitat de cele şase artere de circulaţie aflate în jurul stadionului.

Partida Steaua - Rapid va avea loc sâmbătă, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti, în cadrul etapei a III-a a Ligii I.

Pe aceeaşi temă:

Steaua umple stadionul în cupele europene, însă meciul cu Rapid e de minimum interes pentru spectatori. Câte bilete s-au vândut la partida de sâmbătă

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite