Spitalele din străinătate angajează medici români cu 12.000 de dolari pe lună. Vezi aici care sunt cele mai căutate specializări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spitalele din Dubai au nevoie de 50 de medici români, pe care îi vor plăti cu salarii cuprinse între 8.000 şi 12.000 de dolari pe lună.

Potrivit anunţului postat de Work Vision, reprezentantul exclusiv al angajatorului din Dubai, se caută medici cu cel puţin cinci ani de experienţă, cunoscători ai limbii engleze la nivel mediu sau avansat.

Specializările cele mai solicitate sunt: dermatologie, anestezie, chirurgie, obstretică- ginecologie, pediatrie, ortopedie, radiologie, gastroenterologie şi medicină de urgenţă.

Contractele sunt pe o perioada de şase luni, un an sau doi ani. Potrivit anunţului de pe MyJob, salariile încep de la 8.000 de dolari şi ajung până la 12.000 de dolari, în funcţie de experienţă, şi sunt scutite de taxe.

Angajatorul din Dubai oferă condiţii excepţionale de acomodare. Medicii au la dispoziţie un apartament cu trei camere complet utilat şi mobilat, cu toate utilităţile plătite de către angajator, şi un bonus lunar de 800 de dolari pentru cheltuieli de întreţinere.De asemenea, pentru fiecare membru al familiei se mai oferă 600 de dolari drept alocaţie de întreţinere.

Medicii vor mai avea maşină şi telefon de serviciu, abonamente la piscină şi SPA, asigurare medicală şi de malpraxis şi concediu de 30 de zile anual plătit de angajator (inclusiv biletele de avion).

CV-urile pot fi trimise adresa de e-mail cv@go2work.ro

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite