Sergiu Nicolaescu va fi externat mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regizorul Sergiu Nicolaescu s-a prezentat ieri seară la spital cu o rană la cap pe care a suferit-o în urma unei căzături pe scări.

El a ajuns în sala de operaţii din incinta Spitalului de Urgenţă Floreasca pe propriile picioare. Purtătorul de cuvânt al spitalului, medicul Bogdan Opriţa, a spus că regizorul s-a prezentat cu o rană uşoară la frunte, care a fost deja suturata de medici.

„Domnul Nicolaescu a suferit o intervenţie uşoară la frunte şi se află într-o stare foarte bună. Din cauza istoricului medical al domnului regizor, dar şi din cauza vârstei, el va sta sub supravegherea medicilor în această seară pentru a evita orice problemă. Va fi externat mâine“, a spus Opriţa.   

Medicii au decis să îl supună şi unui examen tomografic, dar pacientul nu a prezentat nicio leziune suplimentară.

A mai căzut pe scări
Sergiu Nicolaescu, care a împlinit luna aceasta venerabila vârstă de 80 de ani, a mai fost internat şi anul trecut, în luna mai, din cauza unor probleme digestive. Atunci, el a petrecut câteva zile la spitalul Elias.

Celebrul regizor a avut mult de suferit din cauza unei căzături asemănătoare. El a fost supus unor intervenţii chirurgicale pe creier în anul 2008, în luna ianuarie, din cauza unui hematom la cap care i-a apărut în urma unei alte căzături pe scări. Actorul a ajuns înapoi la spital la câteva zile de la intervenţiile chirurgicale din cauza unor tulburări de ritm cardiac.

Sergiu Nicolaescu a debutat ca regizor în anul 1962 cu scurt-metrajul „Scoicile nu au vorbit niciodată“, primul film subacvatic românesc. În 1966 a făcut şi primul film istoric. Este vorba despre lung-metrajul „Dacii“, de producţie româno-franceză. 

Constanţa: O noapte în apartamentul lui Nea Mărin costă 750 de lei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite