Salonul SMAEB de motociclete, biciclete şi tatuaje se deschide mâine la Romaero Băneasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 20.000 de vizitatori sunt aşteptaţi la a zecea ediţie a Salonului de Motociclete, Accesorii şi Echipamente Bucureşti (SMAEB), mâine şi poimâine, la Romaero , în Bucureşti.

Peste 50 de expozanţi îi aşteaptă pe vizitatori, printre aceştia BMW & Husqvarna, Dageco - MV Agusta, Ducati, Harley Davidson, Kawa Motors, ATVROM, Honda, Elitmoto şi Brigada de Poliţie Rutieră.

Organizatorii promit că cel puţin tot ce mişcă pe două roţi sau tocuri cui şi merită fotografiat va fi prezent de mâine la Romaero. În paralel cu salonul de motociclete, în Hangarul 2 se organizează Expobike,  a treia ediţie a salonului de biciclete şi accesorii.

Demonstraţiile de acrobaţie pe două roţi se vor ţine de două ori în fiecare zi a salonului. Concursul Scootercup, organizat de revista Scooterfun, demarează a III-a ediţie tot mâine.

„SMAEB răspunde unei nevoi practice, motocicleta şi scooterul devenind o soluţie viabilă şi elegantă pentru aglomerările urbane şi pentru multe categorii sociale, având în vedere costurile mai reduse de achiziţie, întreţinerea ieftină şi costurile de utilizare mai mici”, a declarat într-un comunicat Dan Dobrescu, organizatorul evenimentului.

El promite că atracţiile sunt  multe, pe lângă motociclete: „tunning moto, echipamente, accesorii diverse, dar şi tatuaje, demonstraţii, cascadorii diverse, adrenalină, viteză, pantaloni din piele şi fete frumoase”.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite