POVESTE ŞOCANTĂ O tânără s-a aruncat pe geam ca să scape de proxeneţi. Fata avea clienţi politicieni şi oameni de afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Peştii", doi bărbaţi şi o femeie, au fost descoperiţi ieri de poliţiştii bucureşteni. Tragedia tinerei s-a petrecut luna trecută. Mai multe tinere din provincie, angajate oficial ca bone, erau obligate să se prostitueze.

UPDATE: Potrivit unor cunostinţe, femeia avea această „afacere" de aproximativ zece ani. „Plasa fete din provincie unor politicieni, oameni de afaceri, jurnalişti celebri şi israelieni", a spus unul dintre apropiaţi, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

În plus, femeia, în vârstă de 44 de ani, racola şi tineri pe care îi „cizela" şi îi folosea atunci când făcea videochat. Totodată, băieţii erau folosiţi pe post de şoferi personali pentru maşina ei BMW, care avea ca număr de înmatriculare B31SEX. Femeia avea grijă să le plătească şi taxele pentru facultate.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, atunci când o tânără s-a aruncat de la geamul apartamentului ei, au apărut şi primele suspiciuni ale autorităţilor. Vecinii au susţinut că după ce fata a picat, femeia a închis geamul şi s-a izolat. Înainte de acest incident vecinii proxenetei au auzit o mulţime de sunete dubioase din apartamentul ei: ţipete, gemete.
Fetele erau aduse din zonele apropiate Capitalei şi erau „stilizate" de către cei trei proxeneţi pentru a atrage cât mai mulţi clienţi celebri.

Reţea anihilată
O reţea de proxeneţi formată din doi bărbaţi şi o femeie a fost anihilată de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Secţiei 25. Cele trei persoane au fost reţinute în urma unei percheziţii efectuate la domiciliul unuia dintre acuzaţi.

Poliţiştii au găsit în apartamentul reţelei de proxeneţi din Drumul Taberei o minoră din judeţul Prahova care era obligată să se prostitueze. Tânăra a fost racolată în urmă cu aproximativ două săptămâni de către doi dintre cei ajunşi în arestul poliţiei. Oamenii legii au mai găsit şi camere web cu care erau filmate şi supravegheate fetele care ajungeau să fie exploatate în blocul din Drumul Taberei.

Le-au promis locuri de muncă în Capitală

Activitatea infracţională a grupului a intrat în vizorul poliţiştilor după ce, la 30 octombrie, o femeie a căzut de la etajul trei al blocului. Poliţiştii secţiei 25 au găsit atunci o victimă a reţelei de proxeneţi, în vârstă de 18 ani. Aceasta a ajuns să fie sechestrată în apartamentul blocului şi obligată se se prostitueze, după ce bărbaţii au adus-o în Capitală cu promisiunea că va lucra ca baby-sitter.

De asemenea, mai multe tinere au fost racolate de către cele trei persoane. Tinerele din provincie ajungeau pe mâinile proxeneţilor după ce răspundeau unpr anunţuri publicate în ziare. Ele veneau la Bucureşti cu convingerea că vor lucra ca bone, însă ajungeau să fie sechestrate şi forţate să se prostitueze.

Mai citeşte şi:

Cuib de prostituate în centrul Capitalei: fetele se drogau cu heroină pentru a face faţă clienţilor

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite