Poliţia Capitalei solicită sprijin pentru găsirea unui adolescent dispărut. Acesta a plecat de acasă şi nu a mai revenit

Poliţia Capitalei solicită sprijin pentru găsirea unui adolescent dispărut. Acesta a plecat de acasă şi nu a mai revenit

FOTO Shutterstock

Poliţia Capitalei solicită, vineri, sprijin pentru găsirea unui minor de 17 ani dispărut. Acesta a plecat de la domiciliul din Sectorul 1 şi nu a mai revenit.

„La data de 27.05.2022 Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că  Lazăr Alexandru Constantin, de 17 ani a plecat de la domiciliul său din sectorul 1 şi  nu a mai revenit. Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul de urgenţă 112”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.  

Poliţiştii au prezentat şi semnalmentele copilului: înălţime 1,67 cm, greutate aproximativ 70 kg, faţă ovală, păr castaniu, tuns scurt. 

La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu un hanorac cu glugă, de culoare  turcoaz, pantaloni trei sferturi de culoare neagră  şi purta pantofi sport de culoare albă cu inserţii de culoare roşu şi albastru. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările